Thaise voetmassage

De traditionele Thaise massage, word geleid door rek en strek oefeningen.

De reden: het is goed tegen spierpijn, spanningen op uw spieren en stress.

 

Prijs: € 39,00, 60 min

 

Thaise voetmassage

De voeten zijn de spiegel van ons lichaam. De algemene effecten van massage zijn ontspanning, verhoogde bloedcirculatie, het stimuleren van het immuunsysteem en het zelf genezende vermogen en een positief effect op de geest en ziel.

Prijs: € 39,00 , 60 min

 

Hot Aroma Olie Massage

De etherische olie is een uniek geschenk uit de natuur, het is rustgevend en heel erg goed tegen stres. Olie massage is te danken aan het klassieke Thaise massage, dat zal worden versterkt door het gebruik van verwarmde aromatische oliën , en daarom hebben we een natuurlijke olie met een verkwikkende geur. Klassieke druk en rek oefeningen en elementen van de Thaise massage stroom is gelijkmatig en rustig. in de behandeling, is de massage zacht, net zoals een klassieke Thaise massage. de massage is gericht op het lichaam van de mens - maar het aroma olie massage beoogt de energielijnen van het lichaam. De full body massage voor degenen die zich willen verdiepen in diepe ontspanning en genezing rust.

Prijs: € 39,00, 60 min

 

Kruidenmassage

Hier wordt u gemasseerd met verwarmde kruiden. Het effect is overweldigend, en geïnspireerd door de olie-massage. Je voelt je volledig ontspannen achteraf. De verwarmde hete stoom van de kruidenstempels wordt langs de grote energielijnen en stippen op de huid gedrukt. Daarbij wordt de bloedsomloop gestimuleerd, waardoor de spieren opgewarmd worden, en de spanning op de spieren gemakkelijker worden. De behandeling drijft de giftige stoffen uit de huid en ontspant de spieren door de kruiden die in de massage zitten.

Prijs: € 45,00, 60 min

 

Anti-stress massage

Het hoofd, schouder en rug gebied telt op dit moment het grootste probleem van onze stress. Deze speciale massage en handgrepen worden gebruikt om voor een spierontspanning en een betere afvoer van melkzuur in het weefsel te creëren.

Prijs € 39,00, 60 min